x
Zonnepanelen op een school Twin auto zijkant achterkant gebouw KLEIN

Zonnepanelen niet alleen voor de rijken

Ook huizenbezitters zonder dikke spaarrekening kunnen terecht bij de diverse energieleveranciers en bijvoorbeeld de WoonWijzerWinkel voor advies over zonne-energie. Zonnepanelen zijn namelijk óók te huur. Het hoge aankoopbedrag hoeft dus geen drempel meer te zijn. En stroom van je eigen zonnepanelen wordt al meteen goedkoper dan grijze stroom!

De WoonWijzerWinkel heeft regelmatig aanbiedingen, waarbij de gemeente samen met een zonnepanelenverhuurder een actie start om deze huurzonnepanelen onder de aandacht te brengen. Als je deelneemt, ben je verzekerd van een goed werkend systeem. Dat wil zeggen dat de verhuurder opdraait voor eventuele reparaties aan de zonnepanelen die bij zijn klanten op het dak liggen. Jijzelf als huurder dus niet. Zo kun je zonder investering en gedoe meteen duurzame energie produceren.

Alles wordt elektrisch
Niet alleen voor de overstap naar schone stroom, maar ook voor gasloos wonen bieden zonnepanelen een uitkomst. Zodra de gaskraan dichtgedraaid wordt, neemt ons elektriciteitsgebruik namelijk toe. Denk aan elektrisch koken, verwarmen en autorijden.

Bezoek de website