x
man isoleert dakkapel

Klussen als vakantieplan? Vraag gratis advies!

Ben jij van plan nu toch echt die zolderkamer te maken? Of je vloer te vervangen? Heb je andere klussen die je uit gaat voeren? Kijk dan of je ze kunt combineren met het energiezuinig maken van je woning.

Vraag een energiecoach om mee te denken

In Gouda staan zeer ervaren en goed opgeleide coaches klaar om met je mee te kijken. Ze geven graag en gratis advies. Over het nemen van kleine maatregelen om zuinig met energie om te gaan. Maar ook over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen en isoleren, zodat je daarbij gerichte keuzes kunt maken.

Misschien levert je klus daardoor een mooie besparing op

Dus, als je gaat klussen, kijk dan of je meteen kunt verduurzamen. En vraag een energiecoach om daarover mee te denken. Zodat kou, maar ook warmte in de toekomst zoveel mogelijk buiten blijven. Want dat zie je straks weer terug in je energierekening. De moeite waard toch?

Bekijk het stappenplan 'Zelf je dak isoleren' van Milieu Centraal

Op Milieu Centraal staat veel praktische informatie over duurzaamheid. Zo vind je hier bijvoorbeeld een stappenplan voor het isoleren van je vloer of dak. Dan weet je wat je te wachten staat en kun je bepalen of deze klus wat voor jou is.