Bever in Gouda?

13 februari 2019, 20:00

Lezing door Willy de Koning

In Gouda is vermoedelijk een bever actief! In de omgeving van station Gouda worden regelmatig verse sporen gevonden. Daarom organiseren de Goudse natuurverenigingen (KNNV en IVN) op woensdag 13 februari een lezing over bevers. De lezing wordt gegeven door Willy de Koning. Zij is natuurfilmer, gek op bevers en auteur van het boek 'Avond aan de waterkant'. In 2015 heeft ze meegewerkt aan de bioscoopfilm 'Holland, Natuur in de Delta'. 

De lezing wordt gegeven in de filmzaal van het streekmuseum in Reeuwijk (Oudeweg 3) en begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn welkom en de toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. 

Voor inlichtingen kun je bellen 0182-618 037.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!