De Goudse Maatschappelijke Beursvloer

1 november 2018

Win-winsituaties

Bedrijven en maatschappelijke organisaties hebben elkaar iets te bieden. Misschien op onverwachte en nieuwe manieren. Maar altijd met gesloten beurs. Op de Maatschappelijke Beursvloer ontstaan verrassende win-winsituaties!

Op 1 november 2018 organiseert het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) voor de vijfde keer de Maatschappelijke Beursvloer. Bedrijven en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in de informele en dynamische sfeer van een beurs. Na de gongslag maken zij in anderhalf uur tijd matches met een gesloten beurs. Wat de één te bieden heeft, is misschien precies wat de ander zoekt!

Meedoen? Lees verder en schrijf je online in.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!