Fiets naar je Werk-dag

31 mei 2018

Fietsen voor je gezondheid én het goede doel!

Op donderdag 31 mei 2018 organiseert FiscFree® voor de 12e keer de landelijke Fiets naar je Werk-Dag. Het doel van deze dag is iedereen op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar zeer zeker ook voor je gezondheid. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat regelmatig bewegen ervoor zorgt dat je minder snel ziek bent en fitter en energieker op het werk verschijnt.

Als jij je aanmeldt, steun je tegelijk het goede doel: Bike4Work van Cycling out of Poverty. In Oost-Afrika maakt een fiets het verschil. Een fiets biedt de mogelijkheid om de vicieuze cirkel van armoede te doorbreken. Een fiets creëert kansen voor betere toegang tot inkomen, onderwijs en gezondheidszorg en verbetert de sociaal-economische positie van Afrikaanse families. Daarnaast is de fiets een milieuvriendelijk transportmiddel dat mogelijkheden biedt voor een duurzame samenleving.

Hoe meer deelnemers aan de Fiets naar je Werk-Dag, hoe guller de donatie aan Cycling out of Poverty! Ene ... je maakt ook nog eens kans op een mooie prijs.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!