Grote Lezersfeest

30 november 2019, 13:00

Thema: duurzaamheid

De landelijke campagne Nederland Leest wordt traditiegetrouw afgesloten met het Grote Lezersfeest. Dit jaar is het thema 'Duurzaamheid'. Speciaal daarvoor is biograaf Onno Blom gevraagd om een bundel samen te stellen uit het werk van Jan Wolkers, genaamd 'Winterbloei'. Want als er iemand in Nederland met liefde over natuur kon schrijven, dan was dat Jan Wolkers wel! In de bundel zijn bijvoorbeeld de dagboekfragmenten van Wolkers op Rottumerplaat opgenomen, maar ook Aaf Brandt Corstius, Ronald Giphart en Onno Blom hebben een bijdrage geleverd.

Winterbloei

Tijdens Het Grote Lezersfeest in de Chocoladefabriek ga je met elkaar in gesprek over 'Winterbloei' van Jan Wolkers én over duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst? (Natuur)schrijvers Koos Dijksterhuis, Gemma Venhuizen, Menno Schilthuizen en Anne Broeksma zijn de gespreksleiders.

Kosten: € 7,50 voor leden, € 15,00 voor niet-leden

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!