x
Flat lichtgeel 20210531 182850 Flat donkerrood 20210531 182604

Quick scan verduurzamen voor Vereniging van Eigenaren...

Vereniging van Eigenaren: gratis quickscan voor verduurzaming van een pand.
Bureau Klimaatroute wordt ingezet door de gemeente Gouda voor een kosteloze en geheel vrijblijvende energiescan voor VvE’s. Door middel van de energiescan laten zij zien hoe jouw VvE energie kan besparen, je comfortabeler kan wonen en welke maatregelen daarvoor nodig zijn. Je krijgt informatie over: verduurzamen van een gebouw, besparingstips, eerste stappen op weg naar aardgasvrij, isolatie, zonnepanelen, de energiescan en subsidies. Het zijn de eerste stappen om te verduurzamen op weg naar een aardgasvrij gebouw.

Wat houdt het VvE advies van Klimaatroute in?
Als jouw VvE kiest voor een energiescan door Klimaatroute, dan neemt een ervaren adviseur alle mogelijkheden met je door.
Klimaatroute gebruikt hiervoor speciaal ontwikkelde software. Deze software geeft inzicht in de mogelijkheden om een gebouw energiezuiniger, gezonder én comfortabeler te maken. De adviseur bekijkt de verschillende woningtypen en algemene ruimtes van een gebouw. De gegevens van de quick scan worden gevat in een adviesrapport voor de VvE.

Het advies wordt persoonlijk toegelicht, eventueel op een VvE vergadering.
In de rapportage worden alle mogelijke energiebesparende maatregelen opgenomen, met daarbij de noodzakelijke investeringen, besparing en de periode waarin dit terugverdiend kan worden. Ook wordt ingegaan op de financieringsmogelijkheden die er zijn voor VvE’s en is er ondersteuning om tot een besluit te komen. Tenslotte biedt Klimaatroute hulp bij de uitvoer van maatregelen en eventuele subsidieaanvragen zodat snel over kan worden gegaan tot de uitvoering.
Er is beperkte ruimte voor kosteloze energiescans voor VvE’s, dus wees er snel bij!

Meteen een afspraak maken?
Neem contact op met Klimaatroute via: telefoonnummer 020-7009438 of per mail via Gouda@klimaatroute.nl