Energie besparen? Doe het zelf!

6 maart 2019

WoonWijzerWinkel themadag Doe-het-zelf

Er zijn verschillende manieren om je woning duurzamer te maken en te besparen op je energierekening. Daar hoef je niet per se een bedrijf voor in te schakelen; veel maatregelen kun je zelf uitvoeren! Laat je zaterdag 9 maart, op de WoonWijzerWinkel themadag Doe-het-zelf, inspireren en informeren over alle mogelijkheden. Dan kun je direct beginnen met besparen!

Op de themadag zijn diverse partners van de WoonWijzerWinkel aanwezig met doe-het-zelfproducten. Zij zullen de producten presenteren en je vragen daarover beantwoorden. Denk aan doe-het-zelfzonnepanelen, duurzame verf, quick-wins en isolatiematerialen.

Over WoonWijzerWinkel
De WoonWijzerWinkel is het officiële, onafhankelijke energieloket van  gemeente Gouda. Je kunt dus vertrouwen op het objectieve advies over het verduurzamen van je woning. 

Welke themadagen kun je nog meer verwachten?
Zaterdag 13 april Zonnepanelen 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 11 mei Nul-op-de-meter 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 15 juni Uw dak is geld waard! 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 14 september Zonnepanelen 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 12 oktober Gasloos wonen 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 26 oktober Warmtenetten 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 9 november Isoleren & ventileren 9:00 – 13:00 uur
Zaterdag 14 december Innovatiemarkt 9:00 – 13:00 uur

Meer informatie of inschrijven? Ga naar woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!