Ruim 100 gasloze woningen in de verkoop

3 september 2018

Wil jij duurzaam wonen?

Op woensdag 19 september start de verkoop van meer dan 100 duurzame woningen in Westergouwe, de nieuwe groene en waterrijke woonwijk van Gouda. Westergouwe heeft een hoge ambitie op het gebied van duurzaamheid. In Westergouwe-II komt de polder letterlijk de wijk in, in de vorm van Polderparken. De bestaande polder en de GroenBlauwe Zone reikt door middel van de parken tot in de wijk. Deze vergroening geeft woonkwaliteit, draagt bij aan de reductie van hittestress en vergroot de biodiversiteit. Waar je ook woont, de natuur is dichtbij. De komende jaren bloeit Westergouwe uit tot een compleet nieuwe woonwijk met zo’n 4000 woningen, eigen stadse voorzieningen, groen, water en veel ruimte voor recreatie en spelen. In 2016 zijn de eerste woningen in Westergouwe opgeleverd en sinds de zomer 2017 is het natuur- en recreatiegebied ‘de Groenblauwe zone’ open voor publiek. Geïnteresseerd? Je bent op 19 september van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in het Infocentrum Westergouwe, Provincialeweg 10 te Gouda. Er zijn uiteenlopende woningen te koop: eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen, maar ook vrijstaande woningen.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!