Voorjaarsexcursie langs het Goudse Heempad

29 maart 2019

En gratis tuinadvies

Zondag 7 april is er een voorjaarexcursie langs het Goudse Heempad aan de Bloemendaalseweg. De excursie start om 14.00 uur bij het infocentrum Heempad en duurt ongeveer anderhalf uur.

Tijdens de excursie geeft stedelijk ecoloog André van Kleinwee uitleg over het beheer en de verschillende soorten voorjaarsplanten en de voorjaarsbloei van het Goudse Heempad. Ook wordt aandacht besteed aan de vogels die er in het voorjaar zijn. 

Deelname is gratis. Je kunt je fiets kwijt in de fietsenstalling bij de Prinsessenflats aan de Ridder van Catsweg of aan de Bloemendaalseweg.

Gratis tuinadviezen

De Tuinambassadeurs zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur in het infocentrum aanwezig en geven je graag tuinadviezen.

Groenboekjes

Zelf eropuit in het Goudse groen? Dat kan met een van de vele gratis groenboekjes die voor je klaarliggen op 7 april! 

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!