Voorjaarsexcursies

18 april 2019

Zondag 5 mei 14.00-16.00 uur Heempad en Infocentrum

Het is volop voorjaar. Dus tijd om de natuur te beleven! Hoe ziet de natuur eruit in mei? Met ervaren gidsen ga je op ontdekkingstocht. De eerste excursie start om 14.00 uur, de tweede om 15.00 uur. We verzamelen bij het Infocentrum Heempad aan de Bloemendaalseweg. Ook leuk voor kinderen (alleen onder begeleiding)!

Ook in het gezellige Infocentrum is van 14.00-16.00 uur van alles te beleven. Microscopen en andere spannende spullen leggen de geheimen bloot van zaden en kiemplanten, slakken, regenwormen en pissebedden, vogelnesten en eieren. Natuurlijk zijn ook de tuinambassadeurs weer aanwezig om je advies te geven over jouw natuur- en klimaatvriendelijke tuin!

Deze middag wordt georganiseerd door KNNV  in samenwerking met gemeente Gouda.

Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!