De leukste duurzame cadeaus

In Gouda heb je veel verrassende, originele winkeltjes die bewijzen hoe leuk duurzaam kan zijn! Zeker in de Lange Groenendaal. Zoals Kersvers Gouda, een lifestylewinkel voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Alle producten bij Kersvers hebben een verhaal. Ze worden gemaakt door kleine zelfstandige ondernemers en zijn uniek, duurzaam en van Nederlandse bodem. Kersvers staat dan ook bol van ambacht! En ken je al Heb ik VIA, een klein warenhuis in een prachtig monumentaal pand? Bij De Speeldoos hebben ze het leukste houten speelgoed. En (h)eerlijke producten koop je natuurlijk in de Wereldwinkel!


Tip het platform!

Deze website is een platform voor alle doeners. Voor de vele kennisbedrijven die de uitdagingen van Gouda, de compacte stad, aangaan. Voor de vele organisaties die hun nek uitsteken om het anders te doen. En voor de vele inwoners die zich inzetten om hun stad groen, schoon en leefbaar te houden.

Heb je ook een groen idee en zoek je mensen? Heeft jouw bedrijf duurzaam nieuws voor Gouda? Wil je anderen enthousiasmeren voor jouw project?

Laat het ons weten! Stuur je informatie naar: redactie@maakgoudaduurzaam.nl. Wij nemen graag contact met je op!